söndag 27 september 2009

Kullaberg

Lördagen var grå och småregnig men eftersom vi hade lite saker att fixa med uppåt Kullaberg så passade vi på att köra längst ut vid fyren för att ta några foto. Mannen tog sig ner till lilla fyren men jag stannade halvvägs. Pressade min lilla kamera till max och lite till för att få vattensplasch på flera hundra meters håll. Skulle ju klar gått ner jag också men man ska upp också!!! Och mitt mående var inte helt på topp.

Har gjort ett eget album med några av bilderna jag tog på Kullaberg; http://picasaweb.google.com/fototillvardags/KullabergIHostskrud#

Jag älskar ju som bekant vattensplasch och jag hittade ännu fler vågor på närmare håll nere vid Ransvik men där rullade de så fort så jag tyckte inte jag fick till så bra bilder - det är de sista i albumet. Dessutom är det bara helt facinerande att bara stå och titta på vågorna... Det slog igår så jag var ordentligt blöt men där var så halt på stanarna så jag kunde inte flytta mig så enkelt. Något klädsim var jag inte upplagd alls för!!!

Kullaberg är vackert! Hoppas ni hittar någon favorit bland bilderna...

6 kommentarer:

KakanH sa...

jag älskar vatten och att få höra vågorna.
Underbara bilder.

Berith sa...

Vilka underbara bilder du tagit !!....Kullaberg verkar vara en underbar plats =))
Man kan riktigt "höra" vågorna mot klipporna och känna vattenstänket =))
Ha en bra start på denna vecka !!
Kramen =))

Berith sa...

Hoppas du mår bättre =)
Önskar dig en myig kväll !
Kram =)

Tessan sa...

OJ dit vill jag oxå åka och fota!!

Måste ta mig i kragen och göra en fotoutflykt till ngt vatten ÄLSKAR JU HAVET, men vi har ju liksom en bit att åka för att ta oss till ngt....Såg att du ville ha "sök besök" ;) kul!

Kramis!

Skogshuldran Titti sa...

Förutom vattensplasharna, så gillade jag stigen till Silvergrottan och växterna på klipphällen!

Berith sa...

Tittar in och önskar dig en trevlig helg !! En varm kram till dig vännen !! =))