fredag 25 september 2009

Kåla & Kakan

Tog med kameran ut idag för att leta höstbilder. Passade även på att fotografera dotterns kaniner - de är så kära! Jag kan sitta och titta på dem hur länge som helst - de är så "roliga"!Här har vi Kakan i egen hög person! Visst är han cool! Med både lugg och man... ;-)

Nedan ser ni sötingen Kåla!
Vi har byggt en stor inhägnad till kaninerna där de kan skutta, hoppa och ha det riktigt bra! Det händer givetvis även att de gräver - vi försöker bara se till så de inte gräver sig ut - annars kan de gräva bäst de vill och önskar! Vi tar försökt göra den så bra som det bara går för dem - vi har lagt in stenar, trädstammar som de kan balansera på, krypa under och hoppa över...
Hela inhägnaden är så säker som vi bara kunde göra den så inga vilda djur kan komma åt dem - vi har rävar, större rovfåglar men även katter och hundar som stryker omkring här.
I år växte humlen över från spaljen till kaningården - det blev ett riktigt läckert tak! Alla humlens kottar hänger genom maskorna i nättaket... Ser fräckt ut!

Det finns ännu en liten kaninsöting - en Linus som är en dvärgvädur. Honom får jag föreviga en annan gång... Men jag kan lova att han är sööööt!

4 kommentarer:

KakanH sa...

vilken sötnos. Och vilken fin inhägnad de har! Jättehärligt med humlen.
Trevlig helg!

Tessan sa...

Kaninerna ser ju ut att leva "lyxliv", härligt!! Tänk om alla kaniner kunde få ha det så....

Kramis!

Berith sa...

Vilka sötnosar !!
De verkar verkligen må gott och trivas i in fina inhängnad =))
Vad läckert med humlekottarna om hänger ner ..humlen ger en underbar skugga varma sommardagar =)
Ha en skön lördag!!
Kramen =))

Anonym sa...

Å vad gott era kaniner har det. Tänk om alla djur hade det så bra. Underbara bilder. Man vill gosa med dom ju. Förstår ni älskar dom. Ser i en annan blogg att du inte mår bra. Hoppas att du mår lite bättre såg ju att du varit ute och fotat havet så fint.Underbara foton du har på denna sida över huvud taget.Du är en mästerfotograf. Ja du nu är det höst. Snart är jag klar i trädgården och den kan lägga sej i vintervila. Vad jag känner så vill min kropp också det. Ha det nu så bra vännen. Kram Tina